Įspūdinga pamoka su Ramūnu Navardausku ir jo treneriu Kęstučiu Česaičiu

Lapkričio 13 d. Kvėdarnos darželio „Saulutė“ priešmokyklinio ugdymo  vaikai turėjo įspūdingą pamoką apie dviračių sportą. Juos savo apsilankymu pradžiugino mūsų kraštietis Ramūnas Navardauskas bei jo treneris Kęstutis Česaitis.

Dviračių profesionalai suteikė vertingų patarimų: nuo tinkamo dviračio pasirinkimo iki teisingo apsaugos priemonių dėvėjimo. Treneris Kęstutis  dalinosi svarbiausiomis žiniomis, kaip važiuoti saugiai ir kokių taisyklių nepamiršti dviračių takuose ir kelyje.

Vaikai pasimatavo šalmus, grožėjosi taurėmis, nuotraukomis, sužinojo daug subtilybių apie dviratininkų aprangą ir ne vieną įdomų faktą, pavyzdžiui,  jog tam tikrais momentais sportininkai gali išvystyti net virš 100 km/h greitį!

 O pabaigoje visi galėjo išbandyti savo gebėjimus važiuojant dviračiu sporto salėje. Vaikų veiduose matėsi didžiulis susikaupimas, bet tuo pačiu ir džiaugsmas – juk ne kiekvieną dieną pasitaiko proga ne tik išmėginti profesionalų dviratį, bet ir gauti paties čempiono patarimą!

Įkvepianti ir įspūdinga pamoka! 

Fizinio ugdymo vyr. mokytoja Milda Galdikaitė Mikašauskienė

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami būtinieji ir nebūtinieji slapukai. Būtinieji slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą, yra įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, naudojame nebūtinuosius slapukus. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su nebūtinųjų slapukų įdiegimu ir naudojimu. Nepaspaudus „Sutinku“ ar išjungus šį pranešimą į įrenginį bus įrašomi tik būtinieji slapukai. View more
Sutikti