Kas užaugo sode ir darže?

Lapkričio 10 dieną  „Pelėdžiukų“ grupėje vyko atvira veikla „Kas užaugo sode ir darže?“.  Atviros veiklos tikslas –  supažindinti su vaisiais ir daržovėmis. Vaikai įvardino, trumpai apibūdino, tyrinėjo, ragavo, klasifikavo pagal kategorijas rudens gėrybes. Diskutavo kuo skiriasi vaisiai ir daržovės. Išsiaiškino, kad vaisiai auga sode ant medžių ir krūmų. Turi sėklytes arba kauliukus. Daržovės auga darže. Veiklos metu aktyviai minė mįsles. Naudojant vaizdines priemones, vaikai tikrino atsakymus. Šoko, kaip „vaisiai“. Ugdytiniai atliko kūrybinį darbelį. Aplikavo obuolio trafaretą iš plėšyto spalvoto popieriaus.

Atvira veikla vaikams suteikė daug džiaugsmo, teigiamų emocijų. Sužinojo, kad užaugtume dideli ir sveiki reikia valgyti daug vaisių ir daržovių.

Mokytoja Vilma Petrošienė

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami būtinieji ir nebūtinieji slapukai. Būtinieji slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą, yra įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, naudojame nebūtinuosius slapukus. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su nebūtinųjų slapukų įdiegimu ir naudojimu. Nepaspaudus „Sutinku“ ar išjungus šį pranešimą į įrenginį bus įrašomi tik būtinieji slapukai. View more
Sutikti