„Nykštukų“ grupės ugdytiniai apsilankė Kvėdarnos priešgaisrinėje gelbėjimo stotyje

Ugniagesiai gelbėtojai – ne tik specialybė, bet ir labai sunkus darbas. „Nykštukų“ grupės ugdytiniai apsilankė Kvėdarnos priešgaisrinėje gelbėjimo stotyje, kurioje iš arti susipažino su gaisrų gesinimo automobiliu ir jo įranga. Ugniagesiai gelbėtojai papasakojo apie saugų elgesį namuose, kaip vaikai turėtų elgtis kilus gaisrui, kaip padėti sau ir aplinkiniams. Sužinojo, kad ugniagesiai ne tik gaisrus gesina, bet ir gelbėja skęstančiuosius, bei padeda įvykus automobilių avarijoms. Atnaujino jau turimas žinias, kokiu numeriu galima išsikviesti pagalbą.

Padėkoję už suteiktas žinias ir palinkėję kuo lengvesnių ir kuo mažiau darbų, mažieji ugdytiniai savo žiniomis grįžo pasidalinti su kitais darželio draugais.

Ikimokyklinio ugdymo vyresnioji mokytoja Aušra Petkutė

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami būtinieji ir nebūtinieji slapukai. Būtinieji slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą, yra įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, naudojame nebūtinuosius slapukus. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su nebūtinųjų slapukų įdiegimu ir naudojimu. Nepaspaudus „Sutinku“ ar išjungus šį pranešimą į įrenginį bus įrašomi tik būtinieji slapukai. View more
Sutikti