Meilę savo šaliai vaikų širdyse pradedame skiepyti nuo mažų dienų.

Lietuvos istorijoje yra daug gražių ir įsimintinų datų. Viena iš tokių yra Kovo -11 -oji, Lietuvos nepriklausomybės atkūrimo diena.  Ruošiantis paminėti šią dieną buvo organizuojama projektinė savaitė “Trijų spalvų istorija”.
Šios projektinė savaitės metu, kiekvienai grupei buvo paskirta spalva, pagal kurią kiekvieną dieną atliko tam tikras veiklas. “Trijų spalvų istorijos” savaitę pradėjome su viktorina apie Lietuvą. Antradienį puošėme medį Lietuvai. Trečiadienį dekoravimo raides L I E T U V A. Ketvirtadienį iš savo grupėje esančių daiktų, žaislų kūrėme Lietuvai skirtus simbolius. Na, o “Trijų spalvų istoriją” užbaigėme masiniu darželio  šokiu “ Kokia nuostabi, Lietuva, esi”.

Ikimokyklinio ugdymo vyresnioji mokytoja Indra Pudžemytė
Ikimokyklinio ugdymo vyresnioji mokytoja Aušra Petkutė.

Mūsų interneto svetainėje yra naudojami būtinieji ir nebūtinieji slapukai. Būtinieji slapukai padeda užtikrinti tinkamą tinklapio veikimą, yra įdiegiami automatiškai ir jiems nėra reikalingas Jūsų sutikimas. Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, naudojame nebūtinuosius slapukus. Paspaudę „sutinku“ Jūs sutinkate su nebūtinųjų slapukų įdiegimu ir naudojimu. Nepaspaudus „Sutinku“ ar išjungus šį pranešimą į įrenginį bus įrašomi tik būtinieji slapukai. View more
Sutikti